Когато говорим за боб разфасовки, определено говорим за един от най -популярните и предпочитани прически от жени по света. Боб кройката със сигурност е много модерен и очарователен начин за оформяне на косата и със сигурност ще ви хареса тази прическа. Ето някои от най -популярните боб съкращения за 2013 г..

Хладната обърната завършена прическа Боб

Това е фантастично готина и страхотна прическа. Погледнете различните ъгли на тази прическа: гърбът е градуиран и наслоен, което му придава хубава задна част. По същия начин страничните и разпръснати извън центъра бретон са наистина готини и изумителни за гледане. Това със сигурност е готин и очарователен начин спорт прическа боб.

Хладна обърната завършена прическа Боб

Къса прическа Боб с хладни светлинни вълни

Искате ли боб прическа с хладни освежаващи светлинни вълни? Ето го! Определено е страхотно и дразнещо за гледане. Хладният вълнообразен боб създава завладяващо привлекателен външен вид, който е трудно да не забележите. Прекрасната вълнообразна коса ви придава много женствен вид, който е доста възхитителен за гледане.

Къса прическа Боб с хладни светлинни вълни

Охладеният многослоен градуиран Боб

Тази страхотна боб кройка определено е „вградена“ сред най-добрите боб кройки за 2013 г. Тя е прекъсната от многослоен гръб и хладен страхотен нюанс на черно, което допълнително подчертава очарователния вид, създаден от тази прическа. По същия начин много привлекателните бретончета ви карат да изглеждате по -млади и по -примамливи. Със сигурност ще харесате тази възхитителна прическа.

Охлаждане на многослойни градуирани Боб

Тъмната медена блондинка Боб прическа

Страхотна и силно привлекателна, тази прекрасна прическа с тъмно медно русо боб е наистина много модерен начин да спортувате косата си. Погледнете хладната обемна коса, която тече добре отстрани и отзад. По същия начин меките прави бретончета ви придават много женствен вид, който е много привлекателен и хипнотизиращ за гледане. Със сигурност ще ви хареса да спортувате тази фантастична прическа боб.

Прическа за тъмен мед Блондинка Боб

Фантастична и очарователна прическа на Боб

Този вид прическа боб със сигурност е невероятно допълнение към списъка с прическа боб. Малко по-дългата предна страна създава вариация, която е страхотна за гледане. Хладната мека разпусната коса, подчертана от кафяви ивици, създава малко контраст, който е прекрасен за гледане. Опитайте тази боб прическа и определено ще ви хареса.

Фантастична и очарователна прическа на Боб

Подредената прическа на Боб

Вижте тази къса руса боб прическа. Обемът, създаден отзад, е страхотен за гледане. По същия начин, примамливата блондинка създава вълнуващ и прекрасен външен вид, който е доста трудно да се пренебрегне. Това наистина е фантастично допълнение към списъка с прически боб.

Подредена Боб прическа

Сладка къса прическа Боб за пролетта

Безмълвен съм като гледам тази страхотна прическа боб. Определено пасва на модела и ме кара да припадам и да изпусна челюстта си от удивление. Меката права коса, която тече точно под ухото, със сигурност е много хипнотизираща и завладяваща. Едва можех да откъсна очи от нея. Прекрасно и много дразнещо да изглежда наистина!

Сладка къса прическа Боб за пролетта

Къса прическа на Боб за лятото

Това е по принцип готин начин за спортна прическа боб. Меката права коса е много завладяваща и примамлива. По същия начин, отстрани бретонът създава много женствена визия, която е много привлекателна за гледане. Прекрасно и съблазнително наистина!

Къса прическа на Боб за лятото

Готината леко мъглива прическа на Боб

Готина и привлекателна, тази прекрасна прическа боб има права коса с мъхести ресни. Той е много непретенциозен и примамлив в същото време. Музикалната права коса отстъпва място на мъхестите ресни, създавайки импресионистично хладна и незасегната аура. Определено ще ви хареса да имате тази прическа боб.

Охладете леко мъглива прическа на Боб

Късата вълнообразна и разхвърляна прическа на Боб

Ето още един начин за създаване на модерен външен вид и това не е като изглеждате много елегантно и чисто, а като носите разхвърляна и вълнообразна прическа. Тази страхотна прическа боб е създадена чрез бъркане в косата ви. Той е много прекрасен и примамлив и определя какво е нетрадиционно. Вълнообразната коса създава много примамлив и хипнотизиращ вид, който е примамлив за гледане.

Къса вълнообразна и разхвърляна прическа на Боб

Елегантната асиметрична прическа Боб

Страхотна и много примамлива, тази прекрасна боб прическа не е нищо друго освен съвършенство. Погледнете изящните и фини ивици коса, които ясно определят всеки сантиметър от косата ви. Едва мога да откъсна очи от това момиче. Тази боб прическа създава много съблазнителен и съблазнителен вид, който не може да бъде пренебрегнат в тълпата. Наистина е прекрасно и възхитително за гледане.

Елегантна асиметрична прическа Боб

Много късата прическа на Боб

Това определено е готин и привлекателен начин за носене на прическа боб. Леко обръснатият гръб постепенно се развива в симетрични страни, което допълнително води до леко къси бретончета. Готин и много женствен, той е примамлив и много привлекателен за гледане. Със сигурност ще ви хареса да опитате тази страхотна и фантастична прическа боб.

Много къса прическа на Боб

Прекрасната лъскава прическа на Боб

Обичам да гледам жени, които са просто красиви и привлекателни. И все пак, в съчетание с прекрасна и примамлива боб прическа като тази, със сигурност ще останете изумени и хипнотизирани от резултата. Вижте тази страхотна прическа: определено е много женствена и изкушаваща за гледане. Хладна и незасегната, тази боб прическа със сигурност е съблазнително привлекателна.

Прекрасна лъскава прическа Боб

Къса прическа на Боб с тъп бретон

Това прическа боб се подчертава от тъпите бретончета, които го правят уникален и привлекателен. Късите тъпи бретончета създават млада женствена визия, която е много очарователна за гледане. По същия начин късите страни и гръб ви карат да изглеждате по -млади и определено привлекателни. Можете да опитате тази прическа и да създадете този по -млад образ за себе си.

Къса прическа на Боб с тъп бретон

Краткият Боб с прекрасна ресни

Този готин и завладяващо привлекателен прическа боб със сигурност ще ви накара да изглеждате красиво и привлекателно. Прекрасната ресни създава страхотен и прекрасен външен вид, който е съблазнително съблазнителен. По същия начин тази завладяваща и хипнотизираща прическа е омагьосваща и завладяваща: със сигурност ще ви накара да се откроите в тълпата.

Къс Боб с прекрасна ресни