Οι τάσεις τείνουν να πηγαίνουν από το ένα άκρο στο άλλο. Το πρώτο skinny τζιν αντικατέστησε το φαρδύ παντελόνι. Τώρα, τα κοψίματα στα πόδια που εμπνέονται από τη δουλειά και οι ρετρό χαλαρές εφαρμογές κερδίζουν δημοτικότητα. Για τα αντρικά μαλλιά, τα κλασικά κούρεμα με πλάτη δίνουν τη θέση τους στο αντίθετό τους – περιθώριο με υφή. Τα κούρεμα με περιθώρια αφήνουν τα μαλλιά να κρέμονται χαλαρά πάνω από το μέτωπο.

Επίσης ονομάζονται κτυπήματα, τα χτενίσματα με περιθώρια είναι πολύ δημοφιλή στους άνδρες αυτή τη στιγμή. Ξεκίνησε με κούρεμα με μοντέρνα κτυπήματα του Καίσαρα και έχει εκραγεί από εκεί.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να φορέσετε περιθώρια, συμπεριλαμβανομένων κοντών, μακριών, αμβλύ, με υφή, πλαϊνά, ασύμμετρα και σγουρά. Το κόψιμο κτυπήματος μπορεί να βοηθήσει στην αραίωση των παχιών μαλλιών, να ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση της τριχόπτωσης και να ενισχύσει τη σγουρή υφή.

Η φράντζα μπορεί επίσης να προστεθεί σε οποιοδήποτε τύπο κούρεμα. Δείτε αυτά τα 37 κουρέματα για μπαρμπούνια, μοχλάκια, σγουρά μαλλιά και πολλά άλλα.

1. Τύποι Ανδρικών Κούρεμα με φράντζες

Σέρχιο ΜπάρονΡαούλ ΚουρέαςΑλεξάντρ ΜπερεζόφσκιΝτένσιο Αγκιλάρ

Τα ανδρικά κουρέματα με κτυπήματα δεν είναι κάτι καινούργιο. Το κοντό και αμβλύ περιθώριο του κούρεματος του Καίσαρα χρονολογείται κυριολεκτικά από την εποχή του Ιουλίου Καίσαρα.

Φυσικά, πολλές τάσεις έχουν συμβεί από την εποχή π.Χ. Τα κούρεμα με φράντζα λειτουργούν καλά για παιδιά με λεπτά, λεπτά ή αραιά μαλλιά. Η γωνία και η υφή βοηθούν τα μαλλιά να φαίνονται πιο γεμάτα και το μήκος καλύπτει ένα ψηλό μέτωπο ή μια υποχωρούσα γραμμή μαλλιών.

Η φράντζα μπορεί επίσης να είναι μεγαλύτερη, κομμένη υπό γωνία με κάποια υφή. Ακόμη και πιο μακριά περιθώρια φαίνεται δροσερά χωρισμένα σε κουρτίνες. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα κούρεμα για τους άνδρες, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε για περισσότερες εμφανίσεις.

2. Μοντέρνα κούρεμα με περιθώρια

Αυτά τα φρέσκα στυλ επανεφευρίσκουν τι μπορεί να είναι το περιθώριο. Τα μαλλιά μπορούν να είναι καμπύλα, διαγώνια και οδοντωτά. Μπορείτε να τραβήξετε μία από αυτές τις τολμηρές και αντισυμβατικές εμφανίσεις?

Πρώτον, παχιές αιχμές με υφή στέκονται πάνω από το βαρύ, καμπύλο περιθώριο που είναι μακρύτερο στη μία πλευρά από την άλλη, διακοσμημένο σε σημείο στο κέντρο.

Αμπάς ο Κουρέας Χοσεΐν ΣαρβΑλεξάντρ ΜπερεζόφσκιAndy DC Barber

Ένας άλλος τρόπος για να φορέσετε μια βαριά περικοπή είναι στην πλευρά απέναντι από δροσερές ξυρισμένες γραμμές. Μια σύντομη περικοπή μπορεί να διαμορφωθεί σε οδοντωτά δόντια ή να ακολουθήσει μια πιο ακατάστατη προσέγγιση στα μακριά κτυπήματα.

3. Crop Haircuts with Fringe

Κοντά, μακριά, αμβλύ, με υφή και απαλά είναι μόνο μερικοί τρόποι για να φορέσετε περιθώρια με κούρεμα.

Αυτή η γραμμή περιθωρίου ψηλά στο μέτωπο είναι μία από τις πιο δημοφιλείς περικοπές καλλιεργειών. Είναι τόσο απλό, αλλά τολμηρό. Για χοντρά μαλλιά μαλακώστε την αμβλύ γραμμή με υφή.

 • Οι αμβλυντικές καλλιέργειες ξεθωριάζουν
 • Η καλλιέργεια ξεθωριάζει για έφηβα αγόρια
 • Κοντό ξεθώριασμα κούρεμα
 • Καλύτερη σφουγγαρίστρα για αγόρια

ΡέντζιΡόμπερτ ΜπρέιντΑμπάς ο ΚουρέαςΑμπάς ο Κουρέας

Η καλλιέργεια είναι πραγματικά μια ευέλικτη εμφάνιση. Διαλύστε αυτήν τη γραμμή αμβλύ περιθώριο με λίγο όγκο ή στρώση. Or για πιο μακριά μαλλιά, η φράντζα μπορεί να κατέβει στα φρύδια για σφουγγαρίστρα.

Κρις ΤζόουνςHayden Cassidy Hair

Στα αριστερά, τα ξανθά κτυπήματα κόβονται σε μια διαγώνιο πάνω από ένα σκοτεινό ξεθώριασμα για ένα νευρικό κόψιμο. Στα δεξιά, ένα κλασικό σφουγγαρίστρα με κίτρινο χρώμα είναι ένας κλασικός τρόπος για να φορέσετε περιθώρια με μοντέρνα απαλή υφή.

4. Hairstyle Fringe Hairstyles για άνδρες

Τα χτενίσματα με υφή είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις για τα αντρικά μαλλιά. Η υφή μπορεί να προέρχεται από το κόψιμο, το προϊόν μαλλιών ή τα φυσικά κύματα, όλα φαίνονται υπέροχα.

Η γεμάτη υφή είναι ένας από τους πιο δροσερούς τρόπους για να φοράτε ακατάστατα μαλλιά. Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν με πηλό ή λάσπη για να μαζέψετε τα μαλλιά και να προσθέσετε υφή στα ίσια μαλλιά. Or αναζητήστε τη λέξη υφή.

Το ανάγλυφο περιθώριο μπορεί να λάβει πολλές διαφορετικές μορφές. Εδώ έχουμε μακρά κτυπήματα με νύξη κύματος. Or πηγαίνετε για έναν διαχρονικό και μοντέρνο συνδυασμό με υφή faux γεράκι και λίγο χαλαρό περιθώριο.

Κρις ΤζόουνςIisakki NummiWes Staucet

Τέλος, τα μαλλιά είναι διακοσμημένα σε μεγάλα τμήματα που ταιριάζουν με κάθε τρόπο για μια τέλεια ακατάστατη δροσερή εμφάνιση. Αυτό δεν χρειάζεται να είναι καθημερινό στυλ. Οι καλλιέργειες με υφή κόβονται για να αναδείξουν κύματα, ακόμη και χωρίς προϊόν. Το κόψιμο φαίνεται υπέροχο είτε αφιερώσετε χρόνο είτε όχι για να το διακοσμήσετε.

Ακολουθούν μερικοί πιο φρέσκοι τρόποι για να φορέσετε κτυπήματα με υφή, ξεκινώντας με ένα δροσερό κέφαλο που ρέει κάτω από το μέτωπο και πάνω από το λαιμό. Θα λέγαμε ότι αυτό το κούρεμα είναι ένα πάρτι μπροστά και πίσω.

 • κούρεμα κέφαλας για άνδρες

Christian InductivoMātū Barber CompanySeeCut Hairstylizh

Στη συνέχεια, έχουμε ελαφρώς κυματιστά μαλλιά κομμένα ίσια κατά μήκος της φράντζας. Με φυσική υφή, η γραμμή διασπάται ελαφρώς.

Και τέλος, το περιθώριο κόβεται σε σχήμα V, αποκαλύπτοντας τα φρύδια. Για παιδιά με φαρδιά μάγουλα ή πιο στρογγυλά πρόσωπα, αυτός είναι ένας καλύτερος τρόπος για να φορέσετε περιθώρια από ένα αμβλύ κόψιμο.

5. Side Swept Fringe για άνδρες

Ένας άλλος δημοφιλής και ελκυστικός τρόπος για να φορέσετε φράντζα για άνδρες είναι σαρωμένος στο πλάι. Προσθέτει μια γωνία για στρογγυλά πρόσωπα, συντομεύει ένα μακρύ πρόσωπο και απλά φαίνεται καλό.

Αυτό το ασύμμετρο φινίρισμα λειτουργεί με τολμηρές προτιμήσεις, όπως βαριά περιθώρια σε σχέδια γραμμής ή ένα μοδάτο ξεθωριασμένο ναό με γρατζουνιές.

 • Σχέδια μαλλιών για άνδρες

Αμπάς ο ΚουρέαςΧοσεΐν Σαρβ

Σε μια πιο ήπια νότα, τα κτυπήματα κουρτινών έχουν επιστρέψει. Τώρα, χωρίστε τα μαλλιά ελαφρώς εκτός κέντρου ή πιο μακριά στη μία πλευρά.

 • Κουρτίνα για άνδρες
 • Κουρτίνα κτυπήματα για τους άνδρες της Ασίας

Sanya Minette KeränenΣαλόνι Mango

Αυτό που κάνει αυτό το περιθώριο είναι το μεγαλύτερο τμήμα των μαλλιών που πηγαίνει προς τα πάνω και προς τη μία πλευρά. Το ωραίο σε αυτό το look είναι ότι οι κουρτίνες που κόβονται μπορούν επίσης να διακοσμηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

6. Κούρεμα με περιθώρια για σγουρά μαλλιά

Για τους άντρες που τους αρέσει να αναδεικνύουν τις μπούκλες τους, αυτά τα κούρεμα με περιθώρια έχουν αρκετό μήκος για να αποκαλύψουν τη φυσική υφή ενώ είναι εύκολο να χτενιστούν.

 • Κυματιστό κούρεμα με άνδρες με περιθώρια
 • Fade κούρεμα για σγουρά μαλλιά ανδρική πλευρά

Κουρεία Rockstars & ΚαφέςCal NewsomeΚάμερον Τουισερκάνι

Οι σγουρές καλλιέργειες ξεθωριάζουν διαθέτουν στρώσεις μπούκλες για περιθώριο που είναι γεμάτο αλλά όχι βαρύ. Or κρατήστε τα μαλλιά πιο κοντά από πάνω και αφήστε μερικά πηνία μακρύτερα για μια νύξη περιθωρίου.

Για χοντρά και σγουρά μαλλιά, η συγκέντρωση μήκους και βάρους από πάνω είναι ένα εύκολο στη χρήση χτένισμα που δεν κόβει κοντά μαλλιά. Για να στιλίσετε αυτές τις σγουρές καλλιέργειες, χρησιμοποιήστε μια κρέμα ελέγχου μπούκλας ή πομάδα νερού για να ορίσετε και να κρατήσετε μπούκλες.

 • Σγουρό ξεθωριασμένο κούρεμα για άνδρες

Randall RoncalΜοχάμαντ ΧαμζέAdailton Junior

Τα μακρύτερα σγουρά χτενίσματα μπορούν επίσης να έχουν κτυπήματα. Το Fringe φαίνεται υπέροχο με αυτό το σγουρό afro. Δεν χρειάζεται ξεθώριασμα κωνικού.

Όλες αυτές οι εμφανίσεις είναι ένα στρώμα μπούκλες πάνω από ένα ξεθώριασμα. Το ξεθώριασμα γενειάδας δημιουργεί μια απρόσκοπτη μετάβαση πίσω στην τρίχα του προσώπου.

Ανδρικά σγουρά μαλλιά μεσαίου μήκουςΚέβιν Λούκμουν

Αυτό το μεσαίου μήκους σγουρό κόψιμο με περιθώριο έχει στρογγυλεμένο προφίλ και ρετρό αίσθηση. Είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσο διαφορετικό μπορεί να κάνει κάποιος να φαίνεται.

7. Mod Haircuts για άνδρες με περιθώρια

Η κουλτούρα Mod από τη δεκαετία του 1960 αφορούσε κομψά ρούχα, ιππασία σκούτερ και ακρόαση μουσικής soul. Δεν είναι πλέον μοντέρνο, αλλά ακόμα δροσερό. Το κούρεμα mod είναι μια σφουγγαρίστρα με φράντζα που καλύπτει το μέτωπο και μακριά μαλλιά στα πλάγια και πίσω.

Πιο δροσερό από τα Beetles, αυτό το κούρεμα εμπνευσμένο από Ziggy Stardust είναι κατά κάποιο τρόπο από το παρελθόν και το μέλλον ταυτόχρονα.

 • νέα mod κούρεμα ανδρών

RuffiansΤζος ΜακπάικΤσάρλι ΚάλενΝέβιν Ερνάντες

Ένα άλλο κοινό χαρακτηριστικό του mod haircut για τους άνδρες είναι οι μακριές μούρες που καλύπτουν τα αυτιά. Φορέστε φράντζα mod που χωρίζεται στη μέση ή ευθεία στο μέτωπο.

Με μακρύτερα κυματιστά μαλλιά, το mod κούρεμα πλησιάζει το σκασμό για τους άνδρες. Ό, τι κι αν είναι, είναι υπέροχο.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Διαβάστε την αποκάλυψή μας για περισσότερες πληροφορίες.