Ένας νέος χρόνος φέρνει νέες εμφανίσεις. Λοιπόν, ποια είναι τα καλύτερα αντρικά χτενίσματα για να κάνεις αυτή τη στιγμή; Αυτές είναι οι κορυφαίες επιλογές μας που είναι εξαιρετικά δροσερές και είναι εντελώς στην τάση αυτή τη στιγμή.

Αυτά τα αντρικά χτενίσματα περιλαμβάνουν τα πιο δημοφιλή κουρέματα, εμφανίσεις επόμενου επιπέδου και δοκιμασμένα κλασικά κείμενα που είναι εγγυημένα ότι θα σας βοηθήσουν να δείξετε το καλύτερο.

Είναι μια συναρπαστική περίοδος για τα μαλλιά των ανδρών. Πολλά κουρεία και πελάτες τους έχουν επιλέξει τα πιο κολακευτικά και ευκολοφόρετα κουρέματα, αλλά αυτό δεν είναι όλα τα καλύτερα χτενίσματα για άνδρες. Υπάρχουν επίσης μερικές δημοφιλείς τάσεις όπως οι καλλιέργειες που λειτουργούν για όλους.

Εάν είστε trendsetter, σας έχουμε καλύψει. Οι κουρείς συνεχίζουν να δημιουργούν νέα τολμηρά χτενίσματα για παιδιά. Ένα από τα νέα χτενίσματα για άντρες είναι το κούρεμα. Αυτά τα δροσερά κοψίματα κόβουν μια γραμμή κάπου στο κεφάλι για να δουλέψουν με το κούρεμά σας. Αυτές οι γραμμές μπορούν επίσης να επεκταθούν στο μούσι ή το φρύδι. Ας ξεκινήσουμε με αυτά.

Κούρεμα γραμμής

ξεθωριάζουν τα κουρέματα για άντρεςΑμπάς ο Κουρέας

Τα σχέδια μαλλιών με γραμμές είναι μια τεράστια τάση αυτή τη στιγμή και θα συνεχίσουν να είναι και τη νέα χρονιά. Αυτή η ζεστή εμφάνιση συνδυάζει ένα δροσερό κουπί για χοντρά μαλλιά με μια τρίο γραμμή που κόβεται σε έντονο ξεθώριασμα.

τα καλύτερα νέα χτενίσματα για άντρεςAleksandr Vyblyy/Molodoy

Τα σχέδια με ξυρισμένες γραμμές είναι δημοφιλή επειδή μπορούν να προσαρμοστούν για κάθε κούρεμα. Αυτά τα τόξα γύρω από μια έκρηξη ξεθωριάζουν αντηχούν το σχήμα της υφής του κουτί στην κορυφή.

σκληρό μέρος κούρεμαΖακ Ράμσεϊ

Μια άλλη έκδοση του κούρεμα γραμμής είναι το δύσκολο κομμάτι. Αυτό το διαγώνιο μέρος ξυραφιού προσθέτει μια απροσδόκητη συστροφή σε αυτό το κούρεμα.

γραμμή κούρεμα ανδρώνΜαρκ Μαρέρο

Μια ξυρισμένη γραμμή μπορεί να περάσει απροσδόκητα σε ένα κούρεμα ή να λειτουργήσει απρόσκοπτα με το βλέμμα σας, όπως αυτό το εξειδικευμένο τόξο πάνω από μια σταγόνα ξεθωριάζει.

το μούσι ξεθωριάζειΜοχάμαντ Χαμζέ

Αυτό είναι ένα κουρείο επόμενου επιπέδου. Μια λαιμόκοψη με V κόβεται σε μια τριάδα γραμμών που ρέουν στο μούσι.

το dreadlock ξεθωριάζειJulius Cvesar

Μια άσκηση σε γραμμές, αυτό το δροσερό ξεθώριασμα έρχεται σε αντίθεση με αιχμηρές οριζόντιες λωρίδες με ρέουσες κάθετες κλειδαριές.

γραμμή κούρεμα ανδρώνΕλιράν Σουλιμάν

Η λαιμόκοψη σε σχήμα V είναι μια ζεστή εμφάνιση που ενισχύεται με ενίσχυση από μια ξυρισμένη γραμμή.

Νέα χτενίσματα για άντρες

κούρεμα με υφή για άνδρεςΜαρκ Μαρέρο

Αυτές οι εμφανίσεις είναι φρέσκες, τολμηρές και εκτός συνηθισμένων. Αυτή η μοντέρνα καλλιέργεια παίρνει μια εγκοπή με αντίθεση χρώματος στην κορυφή και γωνιακό περιθώριο.

νέον μαλλιά για άνδρεςΜερκούρης

Εδώ είναι μια άλλη καλλιέργεια με υφή που τραβάει την προσοχή με ένα έντονο κίτρινο χρώμα και καθορισμένη αμβλύ περιθώριο.

cool buzz cut fadeΟ Άντριου κάνει μαλλιά

Αυτό το φούσκωμα με ένα line up είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κουρέματα για άντρες. Τα οδοντωτά δόντια κομμένα στη γραμμή του μετώπου ξεχωρίζουν αυτό το κόψιμο από τα υπόλοιπα.

ακατάστατα χτενίσματα για άντρεςJulius Cvesar

Αυτό το καυτό χτένισμα συνδυάζει δύο καυτές τάσεις με φρέσκο ​​τρόπο. Τα μαλλιά μεσαίου μήκους φοριούνται με ενδιαφέρουσα υφή για μια αβίαστα δροσερή εμφάνιση.

μεσαία χτενίσματα για άντρεςJTB

Το τελευταίο όριο των ανδρικών μαλλιών διερευνάται αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι η λαιμόκοψη. Οι επιλογές ήταν μπλοκαρισμένες, στρογγυλεμένες ή κωνικές. Τώρα τα σχέδια μαλλιών με λαιμόκοψη παίζουν με σχήματα που δεν είχατε ξαναδεί, όπως αυτό το οδοντωτό σχήμα του αυχένα που λειτουργεί με τα περιγράμματα της γραμμής μαλλιών αυτού του κυρίου.

λαιμόκοψη για άντρεςΝτμίτρι Κοστερίν

Οι λαιμοί δεν πρέπει να είναι φυσικοί. Αυτό το σχήμα V έρχεται σε αντίθεση με το στρογγυλεμένο κομψό χτένισμα πλάτης.

σχέδιο μαλλιών γραμμήςΜερκούρης

Υπάρχουν πολύ περισσότεροι λαιμοί V στα μαλλιά παρά μπλουζάκια. Ένα ζευγάρι γραμμές και ξεθωριάζει δημιουργεί ένα δραματικό φινίρισμα σε κάθε κούρεμα.

νέα χτενίσματα για άντρεςΆλεξ Βίβαρ

Δεν έχουν όλοι αρκετά πυκνά μαλλιά για να κόψουν αυτό το τριπλό V, αλλά προχωρήστε αν μπορείτε.

σχέδια μαλλιώνΜερκούρης

Ένας άλλος τρόπος για να κουνήσετε το διπλό V.

μοντέρνα χτενίσματα για άντρεςJulius Cvesar

Προχωρήστε με τον δικό σας τρόπο σε αυτό το κούρεμα κατά του ξεθωριάσματος που κόβει μια καθορισμένη γραμμή αντί για τη μοντέρνα θολούρα.

Μοντέρνα χτενίσματα

δροσερά κουρέματα για άντρεςΑμπάς ο Κουρέας

Αυτές οι καλλιέργειες με υφή είναι δημοφιλείς στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και η δημοτικότητά τους έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Είναι μια καυτή εμφάνιση για νέους άνδρες που είναι επίσης εύκολο στο στυλ. Προσθέστε ένα ξεθώριασμα γενειάδας, αν μπορείτε να το μεγαλώσετε.

δημοφιλή χτενίσματα για άνδρεςΖακ Ράμσεϊ

Εδώ είναι μια διαφορετική άποψη για την καλλιέργεια με υφή με μια έκρηξη ξεθωριάζει πίσω από το αυτί. Το ξεθώριασμα θερμοκρασίας θα φαίνεται επίσης υπέροχο.

περιθώρια κούρεμα για άνδρεςRM Barber

Δεν μπορούμε να χορτάσουμε το ξεθώριασμα των καλλιεργειών γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι να το φορέσουμε. Αυτή η έκδοση διαθέτει χοντρή υφή στην κορυφή και γωνιακό περιθώριο που σχηματίζει ένα V στο μέτωπο.

τα καλύτερα κουρέματα για νέουςTyla

Αυτή η υψηλή ξεθώριασμα είναι ένα δροσερό και εύκολο στο χτένισμα κούρεμα για τους άντρες, αλλά ειδικά για τους εφήβους που μαθαίνουν πώς να χτενίζουν τα μαλλιά τους. Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε τη σωστή πομάδα για να έχετε την εμφάνιση.

τα καλύτερα χτενίσματα για άνδρες της ΑσίαςΚρις Γκονζάλες

Τα κουρέματα περικοπής μπορούν επίσης να είναι στυλ με αιχμηρή υφή. Μια ξυρισμένη γραμμή συνεχίζει τη διαγώνια φράντζα και αναδεικνύει τις ακατάστατες αιχμές.

σπαστά χτενίσματαΒίκτωρ Ουγκό

Η τάση υφής έφερε πίσω τα αιχμηρά μαλλιά με έναν πολύ δροσερό τρόπο. Διαμορφώστε τα χοντρά και ακατάστατα για αυτό το μοντέρνο ανδρικό χτένισμα.

ακατάστατα σπαστά χτενίσματαTyla

Εδώ είναι ένας άλλος φρέσκος τρόπος για να φορέσετε αιχμές. Εμπνευσμένο από το κεφάλι του κρεβατιού, αυτό το βλέμμα είναι ακατάστατο, δροσερό και δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο στο στυλ.

ξεθωριάζουν τα κουρέματα για σγουρά μαλλιάRM Barber

Όταν έχετε τη δική σας υφή μαλλιών, η τάση είναι να τα φοράτε περισσότερο. Αυτό το μακρύ, κοντό κούρεμα στο πλάι κάνει τα σγουρά μαλλιά να φαίνονται υπέροχα και να φοριούνται εύκολα.

Τα καλύτερα κουρέματα για άντρες

παρατάξτε το κούρεμαΖακ Ράμσεϊ

Το καλύτερο στυλ είναι καλό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το κούρεμα είναι τόσο δημοφιλές, όπως ο Drake. Κρατήστε το σφιχτό με επισκέψεις κουρέα κάθε 4-6 εβδομάδες.

buzz fadeΝτμίτρι Κοστερίν

Το buzz fade είναι δημοφιλές σε άντρες όλων των τύπων μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των χοντρών, μαύρων και αραίωσης, επειδή προσφέρει μέγιστο στιλ για ελάχιστη προσπάθεια. Αυτή η μακρύτερη έκδοση με ένα ξεθώριασμα δίνει μια μοντέρνα πινελιά σε αυτή την κλασική εμφάνιση.

Κούρεμα ΚαίσαραΧοσέ Κρέσπο

Αυτό το κόψιμο τσακίζει έρχεται σε αντίθεση με την καθορισμένη γραμμή των κτυπήματος του Καίσαρα με ένα θολό χαμηλό ξεθώριασμα.

ποδοσφαιριστής χτενίσματα Christian PulisicMikey

Τα χτενίσματα ποδοσφαιριστών μπορεί να είναι δημιουργικά αλλά όχι πάντα. Ο Κρίστιαν Πούλισιτς, που παίζει τόσο για την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, την Τσέλσι όσο και για την εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, χτυπάει ένα ανόητο κοντό κούρεμα με κομψή υφή στην κορυφή.

τα καλύτερα ξεθωριασμένα κουρέματα για μαύρους άντρεςWes Staucet

Δεν γίνεται πολύ πιο κλασικό από το ξεθώριασμα. Αυτή η μοντέρνα έκδοση φοριέται με λίγο ύψος στην κορυφή και στρογγυλεμένες άκρες.

τριχωμένα μαλλιά πίσωRM Barber

Ονομάστε το κηλίδα πίσω, σαρώστε πίσω ή ακόμα και χαμηλή λαμπρότητα. Όπως και να έχει, αυτό το διαχρονικό αντρικό χτένισμα φαίνεται υπέροχο στη δουλειά, το παιχνίδι και οπουδήποτε η ζωή σε οδηγεί.

σκληρό μέρος κούρεμαΝαυάγιο του Τζέικ

Η χτένα over fade είναι ένα άλλο κούρεμα που δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα. Ένα λαμπερό φινίρισμα είναι ρετρό ενώ η ματ πομάδα δίνει ένα μοντέρνο φινίρισμα. Or ανακατέψτε και ταιριάξτε με μια vintage γυαλάδα και μοντέρνο ξυρισμένο πλαϊνό μέρος.

quiff κούρεμαΑμπάς ο Κουρέας

Το quiff είναι ένα άλλο κλασικό κούρεμα που συνεχίζει να επιστρέφει. Αυτή η μοντέρνα έκδοση έχει έναν υπαινιγμό γερακιού στην κορυφή συν κάποια χαλαρή υφή.

δροσερά χτενίσματα για μαύρους άντρεςCristian Barbershop

Όλοι αγαπούν μια επίπεδη κορυφή, αλλά η σγουρή ψηλή κορυφή ξεθωριάζει κάνει τη δική της δήλωση.

η καλύτερη λαμπρότητα ξεθωριάζειΚρις Γκονζάλες

Και το αγαπημένο όλων, το pompadour. Αυτή η μοντέρνα μεγαλοπρέπεια με σειρά, υφή και φαλακρό ξεθώριασμα είναι μόνο ένας από τους πολλούς, πολλούς τρόπους για να αποκτήσετε το βλέμμα.

Χτένισμα William Franklyn MillerΓουίλιαμ Φράνκλιν Μίλερ

Πολλά αντρικά χτενίσματα έχουν μεσαίο μήκος. Αυτό παρέχει πολλές ευκαιρίες στυλ, συμπεριλαμβανομένων των προαναφερθέντων pompadour, quiff και slick back. Ενημερώστε προσθέτοντας υφή, κίνηση και ροή όπως το Άγγλο μοντέλο, ηθοποιός και επηρεαστής William Franklyn Miller.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Διαβάστε την αποκάλυψή μας για περισσότερες πληροφορίες.