Πρώτον, τι είναι ένα κούρεμα σε σχήμα; Είναι το ίδιο πράγμα με το line up ή το edge up. Όπως και να το ονομάσετε, αυτή είναι μια καθορισμένη, αντί για φυσική, γραμμή μαλλιών. Το σχήμα προς τα πάνω είναι μια ευθεία γραμμή στο μέτωπο που γωνεί προς τα κάτω στους κροτάφους. Μπροστά, η γραμμή των μαλλιών φαίνεται ίσια ενώ φαίνεται καμπύλη από το πλάι.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι φόρμας αλλά το θέμα αφορά περισσότερο τη γραμμή των μαλλιών σας παρά τις προτιμήσεις σας. Ένα κακό σχήμα ανεβάζει τη γραμμή των μαλλιών σας πιο μακριά από όσο χρειάζεται. Τα καλύτερα line up θα δημιουργήσουν μια ακριβή γραμμή όσο το δυνατόν πιο κοντά στη φυσική γραμμή των μαλλιών σας. Τούτου λεχθέντος, η λήψη ενός σχήματος ψηλά μπορεί να είναι μια στιλιστική επιλογή. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του να μοιάζει με υποχωρούσα γραμμή μαλλιών και φρέσκο ​​στυλ.

Εκτός από αυτό, ένα πλεονέκτημα μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε ανδρικό χτένισμα, από κοντά έως μακριά. Αυτή η εμφάνιση είναι πιο δημοφιλής στους μαύρους άνδρες, αλλά ο καθένας μπορεί να πάρει την εμφάνιση, ακόμη και οι λευκοί. Αυτό που είναι ωραίο στη σειρά είναι πώς έρχεται σε αντίθεση με την υφή και το σχήμα των μαλλιών και το θάμπωμα ενός ξεθωριάσματος.

Εδώ είναι 25 διαφορετικά κουρέματα, με τα πάντα, από κοψίματα μέχρι μακριά μαλλιά, πλεξούδες και φόβους. Θυμηθείτε ότι αυτό το στυλ ακριβείας μεγαλώνει γρήγορα, οπότε διατηρήστε το φρέσκο ​​με τακτικές επισκέψεις κουρέων, όσο συχνά χρειάζεστε. Αυτό μπορεί όσο κάθε δύο εβδομάδες, ανάλογα με το κόψιμο και το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα μαλλιά.

1. Shape Up Haircut

τι είναι ένα κούρεμα σε σχήμαΒίκτωρ Ουγκό

Αυτό είναι σχεδόν ένα τέλειο παράδειγμα σχήματος προς τα πάνω, από εκείνη την άψογη γραμμή μέχρι τη γωνία των ναών. Αυτός ο συνδυασμός κυμάτων – γραμμής – ξεθώριασης είναι δημοφιλής για κάποιο λόγο. Κοιτάζεις.

2. Κούρεμα ανδρικού σχήματος

ανδρικό κούρεμαΟύλισες Ροντρίγκεζ

Το πλεονέκτημα κάνει κάθε κούρεμα να φαίνεται πιο τραγανό και φρέσκο. Αυτός ο τετράγωνος κατσικίσιος αναπαράγει αυτές τις γραμμές με αρμονική συμμετρία.

3. Shape Up Haircut + Afro

Κουρεία Marquinhos

Το afro είναι πάντα δροσερό, αλλά η αντίθεση μεταξύ της τετράγωνης γραμμής των μαλλιών και της στρογγυλής κορυφής είναι πολύ δροσερή.

4. Πώς να κάνετε κούρεμα σε σχήμα

πώς να κάνετε ένα κούρεμα σε σχήμα

Τώρα έτσι κάνετε ένα κόψιμο σχήματος. Δεν γίνεται πιο ακριβές από αυτό. Ολοκλήρωση παραγγελίας Φρεσκοσβησμένο για περισσότερες συμβουλές.

5. Nice Shape Up Haircut

ωραίο σχήμα κούρεμα

Η σειρά είναι μια πραγματικά δροσερή προσθήκη σε κάθε κούρεμα. Αυτή η ευθεία τραβάει στο μάτι ό, τι κι αν συμβαίνει στην κορυφή, όπως αυτό το κλασικό και δροσερό κοντό κούρεμα με ξεθώριασμα.

6. Shape Up Haircut For Black Men

σχήμα κούρεμα μαύρο

Τόσο τα σγουρά ψηλά όσο και τα σφιχτά και τα γένια είναι ακόμη καλύτερα αφού παραταχθούν.

7. Κούρεμα Afro Shape Up

διαμορφώστε το afro κούρεμαΚουρεία Marquinhos

Εδώ είναι μια άλλη έκδοση του afro με μια σειρά. Αυτή η έκδοση έχει επίσης ξεθωριάσει στο κάτω μέρος για να δημιουργήσει ένα πιο οβάλ προφίλ.

8. High Top + Shape Up

διαφορετικοί τύποι σχηματισμού κούρεμαΚεν Νγκουέν

Είτε πρόκειται για μια σγουρή ψηλή κορυφή, είτε για κούρεμα είτε για κάτι ενδιάμεσο, το line up συνεχίζει το υψηλό ξεθώριασμα.

9. Shape Up + Tape Up

διαμορφώστε και κολλήστε με κορδέλα το κούρεμαKJ The Barber

Όχι κάθε σχήμα στο κούρεμα έχει ξεθώριασμα, αλλά τα περισσότερα από αυτά συμβαίνουν επειδή συνδυάζονται σαν μακαρόνια και τυρί.

10. Shape Up Haircut For Long Hair

διαμορφώστε το κούρεμα μακριά μαλλιά

Δεν φαίνεται ότι το edge up θα ήταν συμβατό με μακριά μαλλιά, αλλά είναι. Είναι απλά μια διαφορετική γραμμή μαλλιών. Αυτή η έκδοση διαθέτει επίσης ένα undercut fade.

11. Καλύτερο Shape Up Haircut

το καλύτερο σχήμα για κούρεμαVic Blends

Η γραμμή του σχήματος που συνεχίζει μέχρι τα γένια είναι μια τραγανή τελική πινελιά για αυτή τη δροσερή εμφάνιση πλεξούδων και γενειάδας.

12. Shape Up Haircut With Dreads

διαμορφώστε το κούρεμα με τρόμουςPetey Rock the Barber

Μακρύι τρόμοι φαίνεται να αναδύονται από αυτή τη γραμμή μαλλιών ακριβείας.

13. Διαφορετικοί τύποι Shape Up Haircuts

διαφορετικοί τύποι σχηματισμού κούρεμαVic Blends

Εδώ είναι ένας διαφορετικός τρόπος για να φορέσετε ένα κούρεμα σε σχήμα. Αντί να παραμείνει πιστή στη γραμμή των μαλλιών, αυτή η άκρη προς τα πάνω ανεβάζει τη γραμμή των μαλλιών ψηλότερα και προσθέτει ένα ξυρισμένο μέρος. Αυτή η εμφάνιση είναι μια δέσμευση για πιο μακριά μαλλιά λόγω της διαδικασίας ανάπτυξης, αλλά αξίζει τον κόπο.

14. A Shape Up Haircut

κούρεμα σε σχήμαΜάικλ Κέλι

Το άκρο προς τα πάνω και ξεθωριασμένες πλευρές και ένα ξυρισμένο μέρος λειτουργεί καλά με αυτό το σύντομο κούρεμα για παχιά μαλλιά.

15. The Best Shape Up Haircut

καλύτερο κούρεμαVic Blends

Τα κύματα που τελειώνουν σε μια ευδιάκριτη γραμμή είναι ένα από τα καλύτερα σχήματα μαλλιών λόγω της αντίθεσης μεταξύ υφής και γεωμετρίας.

16. Box Shape Up

κουτί σχήμα επάνω κούρεμαWizzy da Barber

Αυτό το σχήμα κουτιού έχει ορθές γωνίες στο ναό.

17. Fade + Shape Up

ξεθωριάζουν σχήμα επάνω κούρεμαFade Junky

Η τραγανή άκρη προς τα πάνω ξεχωρίζει από το έντονο κούρεμα.

18. Fresh Shape Up Κούρεμα

Petey Rock the Barber

Αυτός ο κομψός νεαρός το διατηρεί φρέσκο ​​με ένα ψηλό ξεθώριασμα και μια σειρά.

19. Perfect Shape Up Haircut

τέλειο σχήμα για κούρεμαJulius Cvesar

Το τέλειο σχήμα είναι αυτό που ταιριάζει στη γραμμή και στα μαλλιά σας. Αυτή η εμφάνιση είναι η τελειότητα στα βιβλία μας λόγω της καθαρής γραμμής, του αντίστοιχου σχήματος της γενειάδας και της δροσερής αντίθεσης των μπούκλες που κρέμονται στη σειρά.

20. Shape Up για άνδρες με στρογγυλά πρόσωπα

Κούρεμα για άνδρες με στρογγυλά πρόσωπαOlimjonov Abduvali

Το σχήμα της σειράς είναι κολακευτικό για παιδιά με στρογγυλά πρόσωπα επειδή η έντονη γωνία διασπά τα μάγουλα. Φορέστε το με μαλλιά μεγάλης έντασης και ξεθωριασμένες πλευρές για εμφάνιση μακρύτερου, πιο αδύνατου προσώπου.

21. Shape Up Haircut For Curly Hair

διαμορφώστε το κούρεμα σγουρά μαλλιάΧοσέ Κρέσπο

Μπορείτε να φορέσετε ένα σχήμα με σγουρά μαλλιά; Φυσικά! Προσθέτει στην επίδραση αυτού του κούρεμα από πλατίνα.

22. Shape Up Haircut For Kids

διαμορφώστε κούρεμα παιδιάPetey Rock the Barber

Ο συνδυασμός buzz cut-fade-line up είναι ένα από τα κορυφαία κουρέματα για άντρες όλων των ηλικιών επειδή έχει χαμηλή συντήρηση και φαίνεται υπέροχο.

23. Shape Up Haircut For White Guys

σχήμα κούρεμα λευκός τύποςΚουρείο Heavy Hittaz

Το σχήμα λειτουργεί για όλα τα χτενίσματα και τους τύπους. Εδώ είναι ένα κούρεμα ροής με καθορισμένες άκρες και χαμηλό ξεθώριασμα.

24. Κούρεμα με κοντό σχήμα

κοντό σχήμα επάνω κούρεμαΤζάβι ο Κουρέας

Η σειρά δεν ξυρίζεται πάντα σύντομα. Αυτή η περικοπή έχει τις γωνίες υπογραφής με μια υπόδειξη μήκους. Η ξυρισμένη γραμμή και το φρύδι προσθέτουν μια άκρη.

25. Flat Top + Shape Up

Κεν Νγκουέν

Και θα σας αφήσουμε με αυτό το θαύμα της γεωμετρίας. Η τετράγωνη γραμμή τονίζει το εντυπωσιακό ύψος της επίπεδης κορυφής.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Διαβάστε την αποκάλυψή μας για περισσότερες πληροφορίες.