Αυτή είναι η καλύτερη συλλογή μοντέρνων περικοπών κούρεμα και επίσης τα δροσερά κλασικά στυλ undercut.

Παρακάτω, θα βρείτε πολλές διαφορετικές εκδόσεις του undercut που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Καθένα αναδεικνύει μια μοντέρνα ανατροπή σε αυτό το κλασικό ανδρικό κούρεμα.

Λοιπόν, τι ακριβώς είναι ένα κομμένο κούρεμα / χτένισμα?

Στο παρελθόν, αυτά τα κουρέματα για άντρες ήταν πολύ απλά και ήταν περισσότερο χτένισμα τύπου DIY στο σπίτι. Αυτό το κλασικό ανδρικό κούρεμα με κούρεμα επιτυγχάνεται με το να βουίζετε απλά τις πλευρές και την πλάτη σε ένα (πολύ μικρό) μήκος με κουρευτικά. Στη συνέχεια, τρίψτε τα μαλλιά από πάνω με το ψαλίδι στο επιθυμητό μήκος και βάλτε τα όλα πίσω.

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα και ευκολότερα κουρέματα που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. Αν τολμάς να δοκιμάσεις, χαχα. Παρόλο που είναι εφικτό στο σπίτι, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ζητήσετε από έναν φίλο να σας βοηθήσει ή απλά να το κάνετε από τον κουρέα σας για να είστε ασφαλείς.

Σήμερα, υπάρχουν πολλές διαφορετικές και πολύ δροσερές παραλλαγές αυτού του δημοφιλούς αντρικού κούρεματος.

Είτε έχετε σγουρά μαλλιά, κυματιστά μαλλιά, χοντρά μαλλιά ή ίσια μαλλιά, σίγουρα υπάρχουν μερικά υποκείμενα σχέδια που θα λειτουργήσουν για εσάς.

1) The Classic Undercut + Slick Back

Undercut χτενίσματα για άνδρες με μακριά μαλλιά

Κούρεμα από Κέλερ

Αυτό είναι ένα πολύ δροσερό μακρύ χτένισμα για άντρες που έχει γυρίσει πίσω σε μεγάλα κύματα. Για να αποκτήσετε αυτό το βλέμμα χρησιμοποιήστε μια πομάδα με λίγη λάμψη, εφαρμόστε την ομοιόμορφα σε βρεγμένα μαλλιά και στη συνέχεια στεγνώστε με τα δάχτυλά σας.

2) Μακριά μαλλιά Undercut για άνδρες + φαλακρό ξεθώριασμα + αποσυνδεδεμένη γενειάδα

Μακριά μαλλιά που γλιστρούν πίσω με χαμηλό δέρμα και ξεθωριάζουν και γενειάδα

Αυτό το ξεθωριασμένο υποκόψιμο δείχνει μακριά μαλλιά χτενισμένα πίσω και στο πλάι σε τμήματα. Εντελώς δροσερό.

Μακριά μαλλιά κάτω από την πίσω όψη

Κούρεμα από ambarberia

Εδώ είναι μια ματιά στην πίσω όψη. Ένα πολύ δροσερό κούρεμα με ξεθώριασμα δέρματος και γένια.

3) Ανδρικό Undercut Fade: Styled Two Ways

Κούρεμα με σπαστή υφή με κομμένο ύφος με δύο τρόπους

Κούρεμα από Πλεκτά κουρεία

Μια τέλεια επίδειξη του πόσο ευέλικτο μπορεί να είναι αυτό το κούρεμα όταν πρόκειται για στυλ. Εδώ έχουμε ένα κούρεμα με δύο πολύ διαφορετικούς τρόπους. Στα αριστερά τα μαλλιά έχουν άφθονο όγκο που δημιουργείται από ένα πιστολάκι. Εάν έχετε χοντρά μαλλιά όπως αυτός ο τύπος, χρησιμοποιήστε μια πιο δυνατή πομάδα και χτενίστε τα μαλλιά μπροστά προς τα πίσω σε μια κομψή πίσω όψη. Στα δεξιά, τα μαλλιά με υφή έχουν στυλ από πίσω προς τα εμπρός σε ένα ακατάστατο λουλούδι. Δύο υπέροχα χτενίσματα για άντρες! Αυτή η σύγχρονη λήψη ονομάζεται undercut fade.

4. Undercut With Beard + Medium Length Hair + Line Up

Undercut για χοντρά μαλλιά ή κυματιστά μαλλιά

Κούρεμα από Andy Αυθεντικός

Αυτό είναι ένα υπέροχο κούρεμα για άντρες που έχουν μαλλιά μεσαίου μήκους. Εφαρμόστε μια ισχυρή λαβή ματ φινίρισμα σε βρεγμένα μαλλιά και απλά χτενίστε τη στη θέση της.

5. Undercut για σγουρά μαλλιά

Ανδρικό κούρεμα για σγουρά μαλλιά

Κούρεμα από Πλεκτά κουρεία

Μια άλλη ομορφιά αλλά με σγουρά μαλλιά και μούσι. Έχουμε ένα υψηλό ξεθώριασμα δέρματος που δημιουργεί μια έντονη αντίθεση με τα παχιά σγουρά μαλλιά. Χρησιμοποιήστε μια πομάδα μεσαίου κράτους για να δώσετε στις μπούκλες σας επιπλέον αναπήδηση και ζωή.

6. Undercut Κοντά μαλλιά + Ξυρισμένο μέρος

Ανδρικά κοντά μαλλιά με κουκούλα ξεθωριασμένα

Κούρεμα από Kev

Υπέροχη εμφάνιση με κοντά μαλλιά. Αυτό το κούρεμα έχει διαμορφωθεί σε ένα κλασικό χτένισμα μίνι πομπαντούρ και αποσυνδέεται με το σκληρό μέρος.

7. High Fade Undercut με παχιά κύματα

Κοντά μαλλιά για άνδρες με χαμηλή φαλάκρα ξεθωριάζουν

Κούρεμα από Κέλερ

Το ξεθώριασμα της φαλακρής επιδερμίδας αναδεικνύει τα πυκνά μαύρα μαλλιά στην κορυφή που είναι διακοσμημένα σε δροσερά κύματα ή μια έκδοση του χτενίσματος combover quiff.

8. Undercut With Long Fringe

Ανδρικό χτένισμα για άνδρες με μακρύ πλαϊνό φράντζα

Κούρεμα από Men’s World Herenkappers

Οι πλευρές είναι κοντές, αλλά δεν έχουν ξυριστεί μέχρι το δέρμα και η φράντζα διατηρείται μεγαλύτερη για να κρέμεται μπροστά. Πρόκειται για μια πιο φυσική εμφάνιση με σάρωση στο πλάι που έχει στυλ με λιγότερο προϊόν και επίσης περισσότερο στο πλάι.

9. Hard Part Pompadour Undercut

Σκληρό μέρος pompadour undercut κούρεμα για άνδρες

Κούρεμα από ambarberia

Ένα άλλο αποσυνδεδεμένο χτένισμα με σκληρό μέρος. Τα μακρύτερα μαλλιά στεγνώνουν για να δώσουν μια ωραία φυσική ροή.

10. Spiky Messy Undercut Hairstyle + Low Fade

Ανδρικό χτένισμα με σπαστά άνδρες

Κούρεμα από Men’s World Herenkappers

Ένα εξαιρετικά δροσερό κούρεμα. Αυτό το νέο ανδρικό χτένισμα συνδυάζει πολλές διαφορετικές εμφανίσεις. Αυτό το κούρεμα έχει μακρύτερα μαλλιά με υφή στην κορυφή που τους δίνει μια πικάντικη ακατάστατη εμφάνιση και είναι διακοσμημένο από πίσω προς τα εμπρός σε ένα χτένισμα με μεγαλύτερη φράντζα. Χρησιμοποιήστε μια ισχυρή πομάδα συγκράτησης σε ελαφρώς βρεγμένα μαλλιά για να διατηρήσετε ανέπαφες τις υφές άθικτες όλη την ημέρα. Το ακατάστατο undercut ήταν μια εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή.

11. Cool Pompadour Undercut

Μακριά κυματιστά μαλλιά για άνδρες

Κούρεμα από Κρις Γκράχαμ

Ένα άλλο μοντέρνο κούρεμα που είναι μίγμα του πομπαντούρ (μπροστά) και μαλλιά που είναι πολύ μακριά στο πίσω μέρος και κομμένα σε σχήμα V. Για να αποκτήσετε αυτό το βλέμμα, απλά στεγνώστε τα μαλλιά και χρησιμοποιήστε μια ελαφριά πομάδα.

12. Μακριά μαλλιά με γένια

Undercut κούρεμα για άνδρες με μακριά μαλλιά και αποσυνδεδεμένη πλήρη γενειάδα

Κούρεμα από ambarberia

Ένα κομψό πλευρικό τμήμα κάτω από το κάτω μέρος με πολύ μακριά φράντζα (κτυπήματα) μπροστά και μεγάλη γενειάδα. Το δέρμα ξεθωριάζει τονίζει το μεγαλύτερο μήκος τρίχας στην κορυφή και αποσυνδέει το μούσι. Πολύ κουλ.

13. High Fade Undercut με μαλλιά μεσαίας υφής + Line up

Υψηλή επιδερμίδα ξεθωριάζει κάτω με υφή μαλλιών βουρτσισμένη πίσω

Κούρεμα από Javi The Barber

Το ξεθώριασμα λαμβάνεται πολύ ψηλά μέχρι τη γραμμή των μαλλιών του μετώπου. Τα μαλλιά μεσαίου μήκους επανατοποθετούνται στη θέση τους με πιστολάκι για φυσική εμφάνιση. Αυτό είναι το high fade undercut.

14. Ένα κούρεμα + δύο στυλ

Undercut στιλ με δύο τρόπους - ίσια πίσω - και spiky

Κούρεμα από Men’s World Herenkappers

Ένα άλλο υπέροχο παράδειγμα για το πώς να χτενίσεις ένα κούρεμα με δύο εντελώς διαφορετικούς τρόπους. Στην κορυφή, τα μαλλιά είναι ξεραμένα και πίσω. Κρατάται στη θέση του με μια πομάδα μεσαίου κράτους. Or χρησιμοποιήστε μια ισχυρότερη πομάδα συγκράτησης και ζωντανέψτε τις μακριές υφές με ένα ακατάστατο ασταθές βλέμμα. Ένα κούρεμα μπορεί να διακοσμηθεί για επαγγελματικούς λόγους ή για όλες τις ώρες του πάρτι, επιλέξτε εσείς!

15. Hidden Undercut + Μακρυμάλλη

Μακρύτερα κυματιστά μαλλιά με στυλ στο πίσω μέρος για άνδρες με υψηλό φαλακρό ξεθώριασμα

Κούρεμα από Javi The Barber

Ένα πολύ υψηλό φαλακρό ξεθώριασμα που αποσυνδέει απότομα τα μακριά μαλλιά που ρέουν από πάνω. Για να έχετε αυτό το βλέμμα είτε στεγνώστε με πετσέτα είτε στεγνώστε με πετσέτα και βουρτσίστε τα μαλλιά σας πίσω από το πρόσωπο. Ένα υπέροχο παράδειγμα ανδρικών μακριών μαλλιών που μπορείτε να πάρετε αν θέλετε πιο μακριά μαλλιά.

16. Cool Disconnected Style + Long Fringe

Cool undercut για άνδρες με μακριά φράντζα

Κούρεμα από Mikey

Αυτό το κούρεμα είναι 100% COOL. Λατρεύω αυτό το κούρεμα από τον Mikey έναν από τους πιο δημιουργικούς κουρείς/στιλίστες. Μεσαίου μήκους, παχιά κυματιστά μαλλιά, τακτοποιημένα τακτοποιημένα από πάνω, με φράντζα να κρέμεται μέχρι τα μάτια. Η αποσυνδεδεμένη καλά περιποιημένη γενειάδα φαίνεται εκπληκτική με αυτό το πολύ δροσερό αντρικό χτένισμα. Τα μαλλιά είναι διακοσμημένα στη μία πλευρά και είναι μια υπέροχη μοντέρνα χτένα πάνω από το χτένισμα.

 Σίγουρα μια κορυφαία επιλογή της δέσμης.

17. Under-Hawk

Under-hawk undercut χτένισμα για άνδρες

Κούρεμα από Andy FadeMaster

Το πολύ υψηλό ξεθωριασμένο και σκληρό μέρος δίνει ένα φαινόμενο mohawk.

18. Long Undercut With Beard

Μακριά μαλλιά με γένια

Κούρεμα από ambarberia

Το μακρύ undercut. Τα μακριά μαλλιά λειτουργούν τόσο καλά με αυτό το κούρεμα. Και πάλι οι κοντές πλευρές έχουν πάρει αρκετά ψηλά κάτι που δίνει στα μακριά μαλλιά μεγάλη κίνηση. Για στυλ, αυτό το κούρεμα χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι για να βάλετε τα μαλλιά πίσω. Αφού στεγνώσουν τα μαλλιά, πάρτε μικρές ποσότητες φωτεινής έως μέτριας πομάδας και εφαρμόστε στα μαλλιά πίσω και επίσης προς το πλάι.

19. Μεσαία Μαλλιά Undercut

Κοντό και μεσαίου μήκους τρίχωμα μαλλιά για άντρες

Κούρεμα από Κέλερ

Αυτό το σύντομο undercut με υψηλό ξεθώριασμα δέρματος φαίνεται φοβερό. Απλά στεγνώστε τα μαλλιά πίσω για να έχετε αυτό το βλέμμα. Κλασική εμφάνιση αλλά τόσο δροσερό αντρικό κούρεμα.

20. Αποσυνδεδεμένο κούρεμα Undercut

Αποσυνδεδεμένο undercut με σκληρό μέρος

Κούρεμα από Πλεκτά κουρεία

Ένα υψηλό φαλακρό ξεθώριασμα και σκληρό μέρος αποσυνδέουν τόσο τη γενειάδα όσο και το μεγαλύτερο μήκος μαλλιών από πάνω. Τα μαλλιά έχουν χτενιστεί πίσω από το πρόσωπο σε ένα είδος χτένας pompadour πάνω από το χτένισμα.

21. Side Swept Undercut Hairstyle

Πλευρικό χτένισμα με σκούπισμα για ψύχραιμους τύπους

Κούρεμα από Javi The Barber

Μακρύτερα φυσικά μαλλιά βουρτσίζονται στο πλάι. Για να αποκτήσετε επιπλέον όγκο, εφαρμόστε ομοιόμορφα μια πομάδα μεσαίου επιπέδου σε βρεγμένα μαλλιά και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε πιστολάκι. Βουρτσίστε τα μαλλιά στη θέση τους. Ένα εντελώς δροσερό κούρεμα.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Διαβάστε την αποκάλυψή μας για περισσότερες πληροφορίες.