Αυτά τα μοντέρνα κουρέματα για άντρες είναι τολμηρά, δημιουργικά και λίγο διαφορετικά. Αυτά τα χτενίσματα είναι κάτι παραπάνω από κορυφαίες τάσεις, είναι τα πιο πρόσφατα looks από κουρεία σε όλο τον κόσμο.

Έχουμε μιλήσει πολύ για καλλιέργειες, ξεθωριάζει, υφή, ξυρισμένες γραμμές και λαιμόκοψη, αλλά όχι έτσι. Όλες αυτές οι περικοπές είναι στο επόμενο επίπεδο.

Οι καλλιέργειες προσθέτουν χρώμα, οδοντωτές γωνίες και σχέδια μαλλιών. Κάπως έτσι, τα κουρεία συνεχίζουν να δημιουργούν νέους τύπους ξεθωριάσεων. Η υφή μπορεί να ενημερώσει τα κλασικά ανδρικά κουρέματα ή νέα χτενίσματα για άνδρες. Η γεωμετρία μπορεί να προστεθεί στα μαλλιά με τη μορφή σχημάτων, γραμμών και τόξων. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, οι καινοτόμες λαιμόκοτες το κάνουν έτσι ώστε ενώ οι άνθρωποι μπορεί να μισούν να σε βλέπουν να πηγαίνεις, να τους αρέσει να σε βλέπουν να φεύγεις.

Εδώ είναι 5 διαφορετικοί τύποι μοντέρνων κουρέματα για άνδρες.

1. The Crop Haircut

μοντέρνα κουρέματα για άντρεςΑμπάς ο Κουρέας

Η καλλιέργεια μπορεί να είναι ό, τι θέλετε να είναι. Αυτό το δημοφιλές κούρεμα συνδυάζει περιθώριο, υφή και ξεθώριασμα με σχεδόν ατελείωτους τρόπους. Αυτή η καυτή έκδοση πηγαίνει πάνω και πέρα ​​με μια κίτρινη λωρίδα νέον συν μια ξυρισμένη γραμμή.

μοντέρνα χτενίσματα για άντρεςΑμπάς ο Κουρέας

Σχεδόν άσπρα μαλλιά πάνω από σκούρα φρύδια και γενειάδα είναι μόνο μέρος αυτού που κάνει αυτό να φαίνεται εντυπωσιακό. Το περιθώριο φοριέται προς τα εμπρός αλλά κόβεται σε ένα οδοντωτό τόξο. Τα μαλλιά στην κορυφή ανασηκώνονται με άφθονη υφή, ενώ το ξεθώριασμα τονίζεται από μια λεπτή γραμμή αντίθεσης μαλλιών.

κουρέματα για νέους άντρεςCrihan Corneliu

Το ξεθώριασμα των καλλιεργειών είναι μια κορυφαία τάση για εφήβους και νέους άνδρες. Αυτή η έκδοση μπορεί να διαμορφωθεί με υφή από τη μία πλευρά για μοναδική εμφάνιση ή ακανθώδη υφή παντού για κάτι πιο συμβατικό.

μοντέρνα κουρέματα για άντρεςΚρις Τζόουνς

Αυτή η αμβλύ περικοπή παίζει με ευθείες γραμμές στο μέτωπο και πάνω από το αυτί σε αντίθεση με την υφή στην κορυφή και μια θολή εξασθένηση.

2. Fresh Fades

γραμμή κούρεμα για άνδρες με γένιαΑμπάς ο Κουρέας

Όπως όλα τα άλλα στα μαλλιά των ανδρών, το ξεθώριασμα γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον. Το κομψό κόψιμο, η σειρά και το ξεθώριασμα επισημαίνονται από ένα αιχμηρό τόξο που συνεχίζει από το δέρμα να ξεθωριάζει στη γενειάδα.

νέα μοντέρνα χτενίσματα για άνδρεςΜοχάμαντ Χαμζέ

Το ξεθώριασμα αφορά τη δημιουργία μιας απρόσκοπτης μετάβασης από τα μαλλιά στο δέρμα. Εδώ, μια γραμμή πάνω από το δέρμα αντικαθιστά τη συνηθισμένη εξασθένιση και έρχεται σε αντίθεση με ένα ξεθώριασμα ξεθωριάσει πάνω από το ναό.

μοντέρνα σπαστά χτενίσματα για άνδρεςΖακ Ράμσεϊ

Το χαμηλό ξεθώριασμα συχνά ανεβάζει το ίντσα ή δύο. Αυτή η δροσερή εμφάνιση δημιουργεί ένα μυτερό σχήμα V στη λαιμόκοψη.

μοντέρνα χτενίσματα για μαύρους άντρεςΖακ Ράμσεϊ

Ένας άλλος τρόπος για να παίξετε με το παραδοσιακό κωνικό λαιμού είναι με ξυρισμένες γραμμές. Ένα ζευγάρι κυνόδοντες πίσω από το αυτί είναι λεπτό αλλά αποτελεσματικό.

3. Χτενίσματα με υφή

μοντέρνα κοπή φρυδιών pompadourΧοσεΐν Σαρβ

Η υφή προστίθεται σε όλους τους τύπους ανδρικών κουρέματος φέτος. Μια χούφτα κομψά τμήματα προσθέτουν ένα μοντέρνο φινίρισμα σε αυτό το ξεθώριασμα, όπως και το φρύδι.

μοντέρνα κουρέματα για άνδρες με πυκνά μαλλιάΝτρου Νάνις

Κρατώντας το απλό, αυτό το βλέμμα προσθέτει ακατάστατη υφή που είναι εύκολο να στιλριστεί με τα δάχτυλα. Είναι μια υπέροχη εμφάνιση για παχιά μαλλιά ή με το καλύτερο ανδρικό προϊόν μαλλιών για τον τύπο των μαλλιών σας.

μοντέρνα κουρέματα για άνδρες με σγουρά μαλλιάΚομμωτήριο Al’s

Μέρος της τάσης υφής περιλαμβάνει το να φοράτε κυματιστά ή σγουρά μαλλιά περισσότερο. Για να πάρετε αυτό το φρέσκο ​​από τα μαλλιά της παραλίας, τρίψτε τα μαλλιά με σπρέι αλατιού. Ολοκληρώστε με μια κρέμα μπούκλας ή μια ελαφριά πομάδα αν χρειαστεί.

μοντέρνα κουρέματα για άντρες με κυματιστά μαλλιάΤράβις Μπριγκς

Ένα στοιχείο στυλ είναι να δουλεύεις με αυτό που έχεις. Αυτή η ελαφρώς ανατριχιασμένη λαμπρότητα είναι μοντέρνα και κλασική ταυτόχρονα, ακριβώς όπως ο συνδυασμός καθαρών πλαισίων και ριγέ πουλόβερ. Βεβαιωθείτε ότι τα γκρίζα μαλλιά φαίνονται καλύτερα με το κατάλληλο σαμπουάν και μαλακτικό.

4. Γεωμετρία

η σύγχρονη λαμπρότητα ξεθωριάζειCutskillah

Για την πιο πρόσφατη εμφάνιση, προσθέστε ένα απροσδόκητο σχήμα σε οποιοδήποτε χτένισμα. Αυτό το χτένισμα pompadour λαμβάνει μια ενημέρωση από ένα ξεθώριασμα που τελειώνει με ουρά που κυρτώνει πίσω από το αυτί.

σχέδιο μαλλιών γραμμήςΚουρέας Ντένις

Αυτό το τολμηρό σχήμα ανεβάζει το κούρεμα της γραμμής στο επόμενο επίπεδο. Μιλήστε με τον κουρέα σας για να αποκτήσετε το δικό σας σχέδιο μαλλιών.

μοντέρνο αφρό κούρεμα για άντρεςF4Fade

Αυτή τη φορά η γεωμετρία είναι η σιλουέτα του κούρεματος. Το κομψό αλλά στρογγυλεμένο σχήμα είναι ένας δροσερός μοντέρνος τρόπος για να φορέσετε το afro.

γραμμή κούρεμα ανδρώνdeakin&λευκό

Σύμφωνα με 3ος νόμος της κίνησης του Νεύτωνα,  για κάθε ενέργεια, υπάρχει μια ίση και αντίθετη αντίδραση. Το ίδιο ισχύει και για τις τάσεις. Εδώ είναι η ίση και αντίθετη αντίδραση στο ξεθώριασμα – μια απότομη ξυρισμένη γραμμή. Είναι δροσερό, είναι τολμηρό και είναι μοντέρνο.

5. Νέες λαιμόκοτες

ακατάστατα μοντέρνα ντεκολτέ για άνδρεςΟ Άντριου κάνει μαλλιά

Η λαιμόκοψη θα μπορούσε να θεωρηθεί το τελευταίο σύνορο των ανδρικών μαλλιών. Είτε πρόκειται για μια μοντέρνα εμφάνιση είτε για ένα απροσδόκητο φινίρισμα, υπάρχουν κάθε είδους νέοι τρόποι για να φορέσετε τη λαιμόκοψη. Αυτό το κωνικό κούρεμα τελειώνει με ασταθή άκρη και ακατάστατο στυλ.

Λαιμόκοψη σε σχήμα VOlimjonov Abduvali

Αυτό το μοντέρνο ανδρικό χτένισμα είναι ενδιαφέρον από κάθε γωνία, ξεκινώντας από την υφή στην κορυφή. Η έκρηξη ξεθωριάζει στα πλάγια και μεταβαίνει απρόσκοπτα σε μια οδοντωτή λαιμόκοψη.

σχέδιο μαλλιών με λαιμόκοψηΤζον Καρμόνα

Η ασυμμετρία, όπως αυτή η γραμμή στη μία πλευρά, το μισό V στην άλλη, είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό του μοντέρνου στυλ.

μοντέρνα χτενίσματα για άντρεςCutskillah

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε μεταξύ καμπύλης και γραμμής; Πήγαινε και για τα δύο.

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Διαβάστε την αποκάλυψή μας για περισσότερες πληροφορίες.