Οι φετινές τάσεις στα μαλλιά αφορούν την υφή, έτσι τα κυματιστά μαλλιά είναι επίκαιρα. Δείτε αυτές τις εικόνες με τα κυματιστά χτενίσματα των ανδρών για κλασικές εμφανίσεις και μερικά από τα πιο πρόσφατα στυλ.

Τα κυματιστά μαλλιά μπορούν να κοπούν και να διακοσμηθούν σε οποιοδήποτε αντρικό χτένισμα από κοντά έως μακριά. Από το δημοφιλές κούρεμα καλλιέργειας, μέχρι τις λείες πλάτες και τις λαμπάδες, ακόμη και τις αιχμές, τα κύματα προσθέτουν κολακευτική υφή και όγκο.

Προσθέστε ένα ξεθώριασμα για ένα μοντέρνο φινίρισμα ή πηγαίνετε με ένα τάπερ για ένα πιο συντηρητικό στυλ.

1. Δημοφιλή αντρικά χτενίσματα για κυματιστά μαλλιά

Alessio Bolognesi

Η καλλιέργεια με υφή είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις των ανδρικών μαλλιών και μια εξαιρετική επιλογή για πυκνά και κυματιστά μαλλιά. Η επίστρωση μειώνει το βάρος και ενισχύει το κύμα ενώ το υψηλό ξεθώριασμα κόβει με τις πλευρές και την πλάτη κοντά.

2. Κοντά κυματιστά μαλλιά

Κουρείο Ross Parlane

Αυτό το σύντομο ανδρικό κούρεμα για κυματιστά μαλλιά έχει αρκετό μήκος για να κυματίζουν τα μαλλιά, ενώ ένα έντονο ξεθώριασμα κρατά τα πλαϊνά και την πλάτη κοντά. Αποκτήστε το βλέμμα με ένα κομμάτι προϊόντος υφής επεξεργασμένο σε σχεδόν στεγνά μαλλιά με τα δάχτυλα.

3. Wavy Hair + Mid Fade

Κουρέας του Gershwin

Για κυματιστά μαλλιά που είναι στην πιο λεπτή πλευρά, τα μακρύτερα χτενίσματα μπορούν να κάνουν τα μαλλιά πιο εύχρηστα. Αυτό το δροσερό κόψιμο έχει άφθονο βάρος και μήκος στην κορυφή που είναι εύκολα διακοσμημένο με ένα εύκαμπτο προϊόν ή σπρέι αλατιού για να καθορίζει και να συγκρατεί τα κύματα. Το υψηλό ξεθώριασμα φαίνεται δροσερό και μειώνει τον χρόνο styling και στεγνώματος.

4. Heavy Crop + High Fade

Φρέιζερ Μίλιγκαν

Εκτός από την υφή, τα δημοφιλή χτενίσματα για άνδρες αυτή τη στιγμή είναι μακρύτερα με άφθονη ροή. Αυτή η περικοπή ταιριάζει με τα μακριά στρώματα από πάνω που κάνουν τα κυματιστά μαλλιά εύκολα στο χτένισμα.

5. Χοντρά κυματιστά μαλλιά

Κουρείο Glassbox

Ένας άλλος τρόπος για να φορέσετε τη μοντέρνα καλλιέργεια είναι με άφθονο βάρος από πάνω. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για άνδρες με σπαστά και πυκνά μαλλιά. Η επένδυση από πάνω φωτίζει τα μαλλιά ενώ αναδεικνύει υφή και μια σταγόνα ξεθωριάζει διατηρώντας τα πλευρά και την πλάτη καθαρά κομμένα.

6. Long on Top χτενίσματα για κυματιστά μαλλιά

Hard Grind

Τα χτενίσματα μακριά από πάνω, κοντές πλευρές και πλάτη λειτουργούν καλά για κυματιστά μαλλιά επειδή εξισορροπούν το στιλ και την ευκολία. Αυτό το μακρύ κυματιστό στυλ φαίνεται υπέροχο με το προϊόν για ύψος και κράτημα, αλλά θα φαίνεται εξίσου καλά φθαρμένο χαλαρό.

7. Wavy Blow Back

Hard Grind

Αυτό το στυλ υψηλής υφής χρησιμοποιεί μια στρογγυλή βούρτσα για να καθορίσει και να διαμορφώσει τα κυματιστά μαλλιά για μια ενημερωμένη έκδοση της κλασικής λείας πλάτης.

8. Wavey Pomp Fade

Brian στο Squire Barbershop

Το pompe fade είναι ένα δημοφιλές ανδρικό χτένισμα με πολλές δροσερές παραλλαγές. Τα κυματιστά μαλλιά βοηθούν να δοθεί το ύψος του pompadour και προσθέτει απροσδόκητη διάσταση. Δεν χρειάζεται να στεγνώσετε τα κυματιστά μαλλιά κατ ‘ευθείαν για να αποκτήσετε αυτό το δροσερό στυλ vintage εμπνευσμένο.

9. Natural Flow + Skin Fade

Jake’s Barber Shop

Τα αντρικά στυλ μαλλιών αυτή τη στιγμή έχουν να κάνουν με την υφή και τη ροή. Αυτό το φρέσκο ​​στυλ διαθέτει και τα δύο με κυματιστά μαλλιά που κουνιούνται πίσω με ένα ματ προϊόν. Ένα μεσαίο φαλακρό ξεθώριασμα ολοκληρώνει τη μοντέρνα εμφάνιση.

10. Side Part Hairstyle για κυματιστά μαλλιά

Ματ Τζ.

Όλα τα αντρικά χτενίσματα λειτουργούν για κυματιστά μαλλιά, συμπεριλαμβανομένου του κλασικού χτενίσματος στο πλάι. Το παν είναι να έχεις αρκετό μήκος στην κορυφή για να έχεις την εμφάνιση και το σωστό κόψιμο στα πλάγια και πίσω.

11. Μακριά κυματιστά μαλλιά + Combover

Whitney VerMeer

Για τα παιδιά με ένα άγγιγμα κύματος, η υφή τείνει να βγαίνει όταν τα μαλλιά φτάσουν σε ένα ορισμένο μήκος. Αγκαλιάστε αυτό με μακρύτερο χτένισμα και προϊόντα που καθορίζουν τα κυματιστά μαλλιά.

12. Κυματιστό Πομπαντούρ

Άνταμ Ο’Κάλαγκαν

Τα κουρέματα και τα στυλ θα πρέπει πάντα να λειτουργούν με τον τύπο των μαλλιών σας αντί να το παλεύετε. Αυτή η δροσερή λαμπρότητα θα μπορούσε να λακαριστεί στο παραδοσιακό σχήμα, αλλά φαίνεται ακόμα πιο δροσερή όταν φοριέται με φυσικό κύμα.

13. Μακριά κυματιστά χτενίσματα για άνδρες

Alan Beak

Τα κυματιστά μαλλιά φαίνονται υπέροχα με το ξεθώριασμα αλλά δεν χρειάζονται για να είναι κομψά ή να φοριούνται εύκολα. Αυτό το μακρύ χτένισμα για κυματιστά μαλλιά έχει να κάνει με την ανάδειξη της φυσικής υφής με μια χαλαρή λεία πλάτη που έχει τόνους ροής. Με ένα εύκαμπτο προϊόν, αυτό το στυλ συνεχίζει να φαίνεται καλύτερα καθώς περνάτε τα δάχτυλά σας μέσα από αυτό.

14. Μακριά κυματιστά μαλλιά

Σέιν Κρόνιν

Αυτά τα πολυπόθητα μαλλιά σέρφερ αφορούν φυσικά κύματα. Οι άνδρες με κυματιστά μαλλιά έχουν ήδη το βλέμμα και μπορούν να το βελτιώσουν με μακρύτερα κουρέματα και ένα άγγιγμα σπρέι αλατιού για να καθορίσουν αυτά τα κύματα.

15. Spiky Wavy Hair

Ο Ράιαν κόβει τα μαλλιά

Τα κυματιστά μαλλιά που φοριούνται σε αιχμές είναι ένα απροσδόκητο ανδρικό χτένισμα που φαίνεται υπέροχο. Έχει λίγο tousle και πολύ δροσερό. Όλα έχουν να κάνουν με ένα ευέλικτο προϊόν που θα προσφέρει κράτημα

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Διαβάστε την αποκάλυψή μας για περισσότερες πληροφορίες.